Om kaféen

Velkommen!


Velkommen til vår koselige kafè i Stavanger Øst! Her kan du sette deg ned og slappe av sammen med venner, kolleger eller alene. Vi serverer varm mat, påsmurt og bakervarer hver dag hele uken, inkludert søndag.


Jakobs Brød et er økologisk bakeri som selger brød og bakervarer laget av de beste råvarer. Brødene er laget med urkorn og på surdeig. Vi bruker lite gjær og langtidshever for et sunt og godt resultat.


Jakob Philipsen startet opp sin bakervirksomhet på den økologiske gården på Ullandhaug i 1999. Han begynte i det små med en vanlig husmanskomfyr. 

Nå er det full drift i lokalene i Stavanger Øst.


Det er stor parkeringsplass like utenfor. Gjester parkerer gratis ved registering. Klikk her.


Vi leverer også mat på døren via Wolt.

Økologiske råvarer


Økologiske råvarer er viktig for oss! I vår produksjon bruker vi økologiske egg (visste du at de også inneholder mer omega 3 enn vanlige egg?), økologiske korn og mel, og meieriprodukter fra Rørosmeieriene. Hemmeligeheten bak vår gode kaffe er økologiske kaffebønner fra Stavanger kaffebrenneri. Vi er stolte av å være debio gull-godkjent som vil si at 90-100% av produksjonen er økologsik!

Kafe med særpreg og god stemning


Jakobs bakeri og kafé har en hyggelig atmosfære med lune farger, gamle møbler og klassisk musikk. Vi vil alltid gjøre vårt ytterste for at du skal få en god opplevelse i våre koselige lokaler og ikke misnt med det vi serverer! Vil tilbyr også melkefritt og vegansk, samt et lite utvalgt glutenfritt (obs! lages her i bakeriet så spor av gluten kan forekomme, derfor ikke for de mest allergiske)